Hovedret – Min. 10 pers.

43} Oksekød og hønsekød m/peberrodssauce, hvide kartofler og surt (frit valg)

44} Gammeldaws oksesteg m/hvide kartofler, brunede- og franske kartofter, ribsgelé og sauce eller 2 x grøntsager, hvide kartofler, ribsgelé og sauce

45} Langtidsstegt oksefilet m/ovnkartoffelmos, special løgsovs, grøntsager evt. asparges og mini majs

46} Langtidsstegt oksefilet m/bagt kartoffel, whiskysovs, fyldt tomat, glaserede carotter og broccolisalat

47} Langtidsstegt oksefilet m/smør-ristede aspargeskartofler, rødvinsovs, helstegte hvidløg, marinerede bønner, fyldt tomat

48} Helstegt oksemørbrad m/salat, smør ristede aspargeskartofler, whiskysovs, dressing og flûtes

49} Marineret oksesteg-filet m/rösti kartofler, brunede rodfrugter, champignonsovs, fyldt tomat

50} Kalvesteg som vildt m/brunede-, hvide- og franske kartofler, waldorfssalat m/tyttebær, ærter og vildtsovs

51} Kalvesteg m/grøntsager, rødvinsauce, hvide kartofler, surt (frit valg)

52} Kalvefilet m/2 x grøntsager, evt. rosenkål, brunede carotterr, rødvinsovs, aspargeskartofler, surt (frit valg)

53} Kalvefilet m/timiankartofler, cognacsauce, ovngrøntsager, broccolisalat

54} Wienerschnitzel m/brasede kartofler, ærter og bearnaisesovs, citron m/ansjoser

55} Krondyrryg m/aspargeskartofler, brunede kartofler, franske kartofler, waldorfssalat, franske ærter, æble m/ribsgelé

56} Honning-marineret kalkun cuvette m/kartofler, 2 x grøntsager, ristede champignoner, sauce

57} Kalkunbryst m/nødder, abrikoser, kartofler, skysauce, salat eller grøntsager og flûtes

58} Stegt and m/hvide, brunede og franske kartofler, rødkål, 1/2 æble m/ribsgelé, sveske m/bacon

59} Lammekølle m/flødekartofler, salat, flûtes, dressing og smør

60} Svinekam eller nakkekamsteg som vildt m/hvide, brunede og franske kartofler, tyttebær, fyldt tomat og vildtsauce

61} Flæskesteg (kam) m/hvide, brunede og franske kartofler, brun sauce, rødkål og asier

62} Nakkekam m/krydderurter, bagt kartoffel, kryddersmør, salatdressing og bearnaisesauce

63} 2 stk. panerede svinekoteletter m/aspargeskartofler, grøntsager, champignonsauce og surt (frit valg)

64} Husarsteg (nakkefilet m/champignon-løg) m/kartofler, fyldte æbler, bagt tomat, marinerede bønner, sauce

65} Mørbradbøf i fad m/ris, salat dressing og flûtes

66} Svinemørbrad i ostesauce m/bacon, æbler, ris, salat og flûtes

67} Indbagt svinemørbrad m/løg, champignon, flødeost, små bagte kartofler og salat, dressing, bearnaisesauce

68} Fyldt svinemørbrad m/frisk pasta, blandet salat, sovs og flûtes

69} Glaseret eller krydret skinke flødekartofler m/porrer, bacon, salat i skåle, dressing, smør og flûtes

70} Kogt hamburgerryg m/2 x grøntsager, hvide kartofler og aspargessauce

71} Sprængt svinekam m/aspargeskartofler, 2 x grøntsager, sauce og surt

72} Ristaffel m/2 slags gryderet, 2 slags ris, kokos, peberfrugter, rosiner, peanuts, mangochutney, majs, bønnespirer, rejer m.v.

73} Gule ærter m/bacon, sprængt flæsk, medister, grisehaler, rødbeder, sennep og rugbrød

74} Indbagt svinemørbrad m/fars, flødekartofler, salat, dressing, smør og flûtes

75} Tullerben 4 stk. m/salat, dressing, små flûtes og 2 bagekartofler

 

Forslag til grøntsager

Rosenkål, glaserede carotter, gulerødder, ristet champignon,broccoli, smør dampede bladselleri, franske ærter, majs, mini majs, glaserede perleløg, marinerede bønner.

 

Forslag til kartofler

Hvide kartofler, aspargeskartofler, smør-ristede aspargeskartofler m/paprika eller rødløg, bagekartofler, hasselbagt kartofler, små ovnbagte kartofler, rösti kartofler, 1/2 ovnbagt kartoffel, sesam kartofler m/hvidløg.

 

Forslag til saucer

Peberfrugtsauce, paprikasauce, aspargessauce, champignonsauce, rødvinsauce, vildtsauce, skysauce, bearnaisesauce, cognacsauce.

 

Den unge linie – min. 10 personer

145} Kalkunragout m/ris, ananas, bambusskud og flûtes

146} Karrygryde m/ris, salat og flûtes

147} Bøfstroganoff m/hjemmelavet kartoffelmos og grøn salat

148} Ungarnsk gullasch m/hjemmelavet kartoffelmos og surt

149} Tuller kotelet m/peber, løg, ananas, ris og flødesauce

150} Kyllingelår m/bagt kartoffel, salat og bearnaisesauce

151} Lasagne m/salat og flûtes

152} Skinke/kalkunschnitzel m/salat, bagt kartoffel og bearnaisesauce

153} Svensk pølseret m/brød og rødbeder

154} Skinke, glaseret m/pastasalat og flûtes

155} Varm ovnpasta m/grøntsager, skinke og flûtes

156} Biksemad m/spejlæg og ketchup

157} Skipperlabsskovs m/rødbeder, brød, smør og persille

158} Krebinette m/grøntsager i karryfløde m/ris, flûtes

159} Kalkun gullasch m/kartoffelmos og surt

160} Fyldt hakkebøf (2 stk.) m/flødekartofler, salat og flûtes

161} 3 pandekager m/kødfyld, salat, flûtes og dressing

162} Kylling i cola m/ris, salat og flûtes

163} Kyllinge lasagne m/flûtes og tomatsalat med frisk mozzarella

164} Kyllingbryst i karrysovs m/ris, salat og flûtes

165} Svinekød i flødepaprika m/ris, flûtes og salat

166} Karrykål m/oksekød, rugbrød og sennep

167} Kartoffelfad m/porrer og bacon m/skinkeschnitzel og salat

168} Boller i grøntsagskarry m/ris og flûtes

169} Farseret porrer m/kartofler, sovs og gulerodssalat

170} Svensk pølseret m/salat

171} Forloren hare m/kartofler, sovs, bønner og surt

172} Hjertegullasch m/kartoffelmos, rosenkål og surt

173} Stegt flæsk m/persillesovs, kartofler og gulerødder

174} Ribbensteg m/kartofler, sovs, rødkål og franske kartofler

175} Fiskefrikadelle m/remoulade, sovs og gulerodssalat

176} Italienske hakkebøffer (2 stk.) m/ris, bl. salat og flûtes

177} Oksegryde m/løg, bønner, kartoffelmos og surt

178} Brændende kærlighed m/løgsovs

179} Dansk bøf (2 stk.) m/kartofler, sovs og rødbeder